VODOLIJA
(21.januar - 19.februar)

 

 

 

Ljubav: Pocetkom godine prijace Vam osecaj sigurnosti i poverenja u voljenu osobu. Aktivna uloga u drustvenom zivotu, je izuzetno vazna za Vase samopouzdanje na razlicitim nivoima. Medjutim, ako potiskujete svoje emocije u drugi plan necete imati i dovoljno volje da se suocite sa onom »ruznijom stranom istine«. Ljubavna faza preispitivanja kroz koju prolazite naterace Vas da se intenzivnije posvete karijeri, ali to Vam nece doneti zeljenu ili potpunu satisfakciju. Ipak, ne budite suvise strogi prema sebi i nemojte sebe nepotrebno kaznjavati. Koliko god analizirali razlicite aspekte svog ljubavnog zivota ili o dnosa, neminovno je da se spotaknete o neki »ludi kamen«. Stoga, nemojte propustiti priliku koja ce u Vama pokrenuti jaka osecanja ili strast, prihvatite novu ljubavnu romansu u periodu od 20. januara do 13. februara. Oseticete najlepsi ljubavni zanos, srecu i zadovoljstvo, u periodu dok Venera bude tranzitirala kroz Vase sazvezdje od 03. do 28. marta, kao i od 22. decembra do 15. januara 2004.Prijatni dogadjaji koji ce obeleziti Vas ljubavni odnos, ili susret sa osobom koja ce uneti novu emotivnu toplinu i neznost u Vase srce, ocekuju Vas u periodu od 26. aprila do 21. maja, kao i od 15. juna do 11. jula. Dozvolite sebi da Vas inspirisu najlepse zelje i osecanja prema voljenoj osobi - uzivajte u zajednickoj sreci!

Posao i finansije: Pocetkom godine ocekuje Vas odredjeni vid profesionalnog uspeha, javna satisfakcija ili napredovanje u karijeri. Oseticete zadovoljstvo zbog novcanih prilika i kroz resavanje nekih imovinskih ili materijalnih pitanja. U periodu od 09. marta prizaju Vam se nove perspektive ali uz princip uzrocno-posledicne veze, u tom smislu bicete akter razlicitih dogadjaja ili promena. Medjutim, u periodu od 11. aprila ocekuju Vas otezane okolnostim, ali odbijanje kompromisa ili odredjenih uslova moze Vam doneti nove probleme u odnosu sa saradnicima. Vazno je da pravilno razresite odredjene dileme poslovne prirode, kao i da sacuvate samopouzdanje. Pri tome, nemojte dozvoliti da Vas neko nepravedno ucenjuje ili da Vam postavlja nekorektne uslove. U periodu od 08. septembra do kraja godine investirajte energiju, sposobnosti, vreme i odredjena sredstva sa namerom da u potpunosti ostvarite svoje poslovno-finansijske ciljeve. Ipak, budite dovoljno strpljivi i mudri u iscekivanju moralne satisfakcije i novcana nagrade. Vreme Vam ide u prilog i radi za Vas.

Zdravlje: Zbog izuzetno dinamicnog nacina zivota moguce su povremene glavobolje, ucestale nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Nemojte sebi dozvoliti nemarnost po pitanju redovne zdravstvene kontrole i upotrebe preventivnih mera. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 29. maja do 14. jula, kao i od 16. oktobra do 02. decembra.

Sugestija: Polozaj Jupitera u Vasem sedmom polju, unosi dodatnu dinamiku u Vas ljubavni, partnerski ili licni zivot. Na Vama je da u potpunosti realizujete svoje velike planove u periodu do 30. avgusta, moguce su najzanimljivije kombinacije poslovnog uspeha, ljubavne srece i licnog zadovoljstva.