VAGA
(24.septembar-23.oktobar)
 

 

 

Ljubav: Pocetkom godine pratice Vas emotivno osujecenje, mozete postati zrtva ljubomornih intriga i to zbog osobe koja ne zeli da ostane u Vasoj senci. Ipak strasti ce se dovoljno uzburkati, ali i stisati. Mozete da ostavite pozitivan utisak na svoju okolinu, bicete raspolozeni za razlicte avanture, emotivne kontekte ili za uzbudljive romanse u periodu od 20. januara do 13. februara. Zadovoljstvo u ljubavom, porodicnom i intimnom zivotu ocekuje Vas u periodu od 09. marta do 02. aprila. Novi harmonican odnos sa voljenom osobom i topla osecanja ispunice Vasu dusu u periodu od 15. juna do 11. jula. Ljubav ce za Vas biti najlepse i najuzbudljivije osecanje, a ukoliko ste slobodni predstoji Vam iznenadna sreca u vidu neke neobicne, strastvene ili tajanstvene romanse tokom avgusta i pocetkom septembra meseca. Idealno vreme za ljubavnu ili bracnu srecu koju cete osetiti uz voljenu osobu, je u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vase sazvezdje od 16. septembra do 10. oktobra. Izgledacete predivno i imacete razloga da proslavite neke vazne dogadjaje.

Posao i finansije: Poslovna klima nalaze zestoki start i ostru borbu ili takmicarske odnose. Moracete upotrebiti sve svoje sposobnosti kako biste sacuvali poslovnu poziciju. Saradnici namecu ubrzani tempo i podsticu Vas da se neprekidno dokazujete pred novim izazovima. Pocetkom godine ne mozete lako da ostvarite svoje poslovne i finansijske namere, ali zato vec od februara meseca o cekuje Vas lagani uspon. Ipak, nemojte sebi dozvoliti naivnost i opustanje, cak i kada imate utisak da je sve pod strogom kontrolom. Mnogi dogadjaji predstavljaju privid ili odraz trenutnog stanja, koje moze i da se promeni. Moracete da prolazite kroz razlicite test situacije i da dokazujete svoje sposobnosti, znaje ili iskustvo, pod veoma strogim i kontrolisanim uslovima. Uspesni poslovni i finansijski razultati ocekuju Vas tokom jula i avgusta meseca. Prihvatite neke dobre poslovne ponude, jer imate priliku da napredujete na profesionalnoj ili statusnoj lestvici u prvoj polovini oktobra, krajem novembra i tokom decembra meseca.

Zdravlje: Vase zdravstvene tegobe najcesce mogu biti prouzrokavane psiholoskim stresom i velikim pritiskom kojim cete biti izlozeni zbog karijere i interpersonalnih veza ili odnosa. Povremene glavobolje, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previse forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 14. aprila do 29. maja, kao i od 30. avgusta do 16. oktobra.

Sugestija: Planetarni aspekti Vam zadaju nove »zivotne lekcije«. Ali novo zivotno iskustvo obogacuje Vasu licnost i deluje veoma dragoceno. Jupiter Vam donosi razlicite povlastice i dobre prilike u pravcu licnog usavrsavanja.