STRELAC
(23.novembar-21.decembar)

 

 

 

Ljubav: Pocetak godine je obelezen licnom srecom i zadovostvom u odnosu sa voljenom osobom. U periodu od 08. januara do 05. februara Venera prolazi kroz Vase sazvezdje i ima pozitivan uticaj na Vase emotivne veze ili kontakte, bicete veoma popularni i trazeni u drustvu, dobijacete razlicite privilegije ili izraze naklonosti i simpatija. Tokom februara, predstoji Vam »ljubavni dobitak« ili neki znacajan dogadjaj koji ce Vam izuzetno imponovati.U periodu od 09. marta do 11. juna podsticite kod sebe pozitivnu stranu licnosti poklanjajuci emotivno razumevanje i neznost svima koje volite. Narocito prijatni i vrlo zabavni dogadjaji Vas ocekuju tokom avgusta i pocetkom spetembra - Vasa osecanja i strasti ce se razbuktati u ljubavnoj vezi. U strahu od ljubavnog neuspeha, moguce je da napravite niz malih ili velikih propusta tokom novembra. Pri tome, nemojte dozvoliti da Vas neko uvuce u svoje ljubavne intrige. Sjaj u ocima i topao osmeh na usnama pratice Vas u periodu od 02. do 26. decembra, na pomolu je nova ljubavna romansa ili poznati partner u »novom izdanju«.

Posao i finansije: Dobro ste razumeli neke pouke ili lekcije iz proteklog perioda, odnosno shvatili ste da su samo veliki rad i upornost kljucevi Vase uspeha! Vec pocetkom godine krenucete sa ambicioznim predstavljenjem svojih poslovnih ideja, ponasacete se prodorno u saradnickim krugovima. U periodu od marta do jula meseca, bicete okupirani stvaranjem novih poslovnih perspektiva kao sto je promena radnog mesta ili pocetak novog poslovnog angazmana. Ako se bavite edukacijom, nekom javnom profesijom, komunikacijama, intelektualnim pozivom ili sou-biznisom, predstoje Vam uspesni rezltati i napredovanje na statusnoj lestvici tokom septembra i oktobra. Promisljenim ulaganjem svog novca, znanja i sposobnosti u korisne i perspektivne projekte, stvarate sebi dobru osnovu za buduci uspeh u narednim godinama. Krajem decebra ocekuje Vas veliki poslovni trijumf.

Zdravlje: Povremeno ce Vas pratiti glavobolje, pojacana nervoza ili smetnje sa pritiskom. Stresne situacije kroz koje prolazite negativno uticu na Vase psiho-fizicko stanje i zato obratite paznju na zdraviji nacin ishrane zatim, na pravilnu negu kao i na redovne zdravstvene kontrole. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 02. marta do 14. aprila, kao i od 14. jula do 30. avgusta.

Sugestija: Pocetkom godine Mars i Saturn iritiraju Vase sazvezdje, ali od februara mozete ocekivati znacajne promene. Jupiter - planeta »velike srece«, donosi pozitivne rezultate, uspeh i licno zadovoljstvo. Shvaticete sta znaci izreka: »Kolo srece se okrece«!