SKORPIJA
(24.oktobar-22.novembar)

 

 

 

Ljubav: Pocetkom godine tople emocije mogu da preokupiraju Vase misli. Oseticete potrebu za ljubavnim zblizavanjem i za potpunim predavanjem. Vaznu ulogu ima nova osoba ili neko za koga Vas vezuju tople emocije. U periodu od 13. februara do 09. marta, predstoje Vam razlicite neznosti, paznja i emotivno zadovoljstvo. U lepoim stvarima ne postoje granice, narocito ukoliko imate dovoljno maste i ljubavi u sebi. Neko ce uzburkati Vas osecanja i strasti, uzivacete u emotivnim susretima u periodu od 02. do 26. aprila. U ljubavi je sve moguce, ocekuje Vas veliki emotivni zanos, osecaj zaljubljenosti ili nova avantura u periodu od 11. jula do 08. avgusta. Ucinite sve sto je potrebno da uvelicate, a zatim i da sacuvate ili »krunisete« svoju porodicnu, ljubavnu ili licnu srecu u periodu od 09. septembra. Venera ce boravi u Vasem sazvezdju u periodu od 10. oktobra do 03. novembra i donosi mogucnost za »ljubavnim procvatom«. Prema voljenoj osobi budite dovoljno nezni, inspirativni, senzualni ili romanticni, kako biste doziveli zajednicki vrhunac koji prevazilazi i ona najlepsa mastanja. Zajednicka sreca je naveca vrednost - sacuvajte svoje ljubavno carstvo!

Posao i finansije: Pocetni uspeh nece t rajati dovoljno dugo, stoga nemojte sebi dozvoliti naivno uljuljkivanje na lovorikama. Problemi u karijeri ili sa finansijama nastaju sa osecajem da Vase prave vrednosti ne dolaze dovoljno do izrazaja. U periodu od 19. maja do 26. juna, nedostajece Vam smisao za realnu procenu razlicitih vrednosti, kao i podrska blize okoline. Izbegavajte novcane transakcije pod sumnjivim okolnostima i odlozite svoje planove u vezi resavanja nekih imovinskih, pravnih ili zakonskih pitanja. Druga polovina godine je mnogo povoljnija za pocetak novih akcija, za promene u koncepciji ili u nacinu poslovanja, kao i za razlicita investiciona ulaganja. U periodu od 15. oktobra morate imati jasnu orijentaciju i precizne ciljeve kako biste ostvarili zapazeni uspeh i finansijsku satisfakciju. Krajem godine, pravilnim izborom poslovno-finansijskih ponuda i vestim potezima sebi mozete da obezbedite napredovanje na profesionalnoj i drustvenoj lestvici i narocito, bolji materijalni ili imovinski standard. Pravilno investirajte u svoju karijeru, kao i u svoje duhovno obrazovanje.

Zdravlje: Ukoliko ste zapostavili brigu o zdravom nacinu zivota oseticete iritacije u vidu slabosti organizma, prehladu ili malaksalost. Vazno je da se pravilno negujete i da redovno vezbate, kao i da vodite racuna o p siho-fizickoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem nacinu ishrane, koji ce Vam pomoci da se osecate bolje i da se redovno oslobadjate od viska toksina iz organizma. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 19. maja do 14. jula, kao i od 16. oktobra do 02. decembra.

Sugestija: Jupiter - planeta »velike srece«, pomaze uspesnu realizaciju ciljeva koje imate, narocito u periodu od 28. avgusta. Nalazite se u prilici ste da ostvarite svoje velicanstvene snove, potajne zelje i velike ambicije. Ipak, najlepse zadovoljstvo i sreca ocekuju Vas u krugu porodice i u odnosu sa voljenom osobom.