RIBE
(20.februar - 20.mart)

 

 

 

Ljubav: U romanticnom stilu izrazavate svoja osecanja i svom snagom stremite ka nekom novom, neobicnom ili uzbudljivom ljubavnom iskustvu. Jasno Vam je koga ili sta zelite. Imate nameru da osvojite sve sto Vam pripada, bez obzira na svoj emotivni status ili na godine. Pocetkom godine oseticete veliki emotivni zanos i potrebu za strasnom romansom. Ipak, najuzbudljiviji dogadjaji Vas ocekuju u periodu od 13. februara do 09. marta. Venera ce boraviti u Vasem sazvezdju u periodu od 28. marta do 22. aprila, ucinice da se osecate kao da plovite na carobnim ljubavnim oblacima. Emotivni impulsi ispunice Vase misli i osecanja u periodu od 21. maja do 15. juna, kao i od 11. jula do 08. avgusta. Sve moze biti obelezeno zajednickim trijumfom i ljubavnom srecom, bez obzira da li je u pitanju nova ljubavna veza, poznati partner ili pocetak bracnog zivota. Doslo je vreme da ljubav caruje u Vasem zivotu ili da zajedno sa nekim zakoracite u oazu srece i zadovoljstva - izbor je na Vama!

Posao i finansije: Potrebno je da usvojite neke korisne lekcije u svom kreativnom izrazavanju, kao i nova pravila u poslovnom ponasanju. Pocetkom godine orijentisani ste prema zajednickim poslovnim aranzmanima. Neko ce Vam ponuditi sjajnu mogucnost za napredovanjem ili za proteziranjem, kao i za dobrom novcanom nadoknadom. Prva polovina godine je narocito povoljna u finansijskom smislu, tako da ce Vase investicije pokazati kao uspesne ili od velike zajednicke koristi. U septembru i tokom oktobra imacete dobru priliku da promenite tok svoje karijere. Ukoliko se bavite edukacijom i javnim poslovima, ocekuju Vas zvanicna priznanja i uspeh u 'dugorocnijim' poslovima. Krajem godine nemojte previse forsirati svoje licne ciljeve, vec dozvolite nekom drugom da nastupa u vodecoj ulozi. Svoj licni uspeh i razlicite ciljeve, uvek mozete da ostvarite na neki zaobilazan nacin ili mudrom poslovnom strategijom.

Zdravlje: Vazno je da se pravilno negujete, zatim da odrzavete dobru psiho-fizicku kondiciju i da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili preteranog forsiranja moguce su cesce glavobolje, iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je leva strana tela. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 14. jula do 30. avgusta, kao i od 02. decembra do 18. januara. 2004.

Sugestija: Put do velikog uspeha i srece nije lak, ali Vi ste na korak do svojih ciljeva. Jupiter Vas protezira u razlicitim pravcima, shvaticete da ljubav stvara najlepsa cuda. Slobodno prihvatite razlicite izazove i uzivajte u lepoti zajednickog zivota!