RAK
(21.jun - 21.jul)

 

 

Ljubav: Pocetkom godine ljubavni odnos sa voljenom osobom deluje veoma podsticajno i ohrabrujuce. Mada u Vasem ljubavnom zivotu postoje i odredjene nedoumice, sumnje ili emotivne dileme koje cete svesno potiskivati u drugi plan. Ukoliko na vreme ne definisete svoj ljubavni status, ocekuju Vas dodatne komplikacije. Dakle, na povrsinu ce isplivati sve ono sto dovodi do emotivnog osujecenja ili udaljavanja. Pocetkom maja meseca neko nece ispuniti Vasa ocekivanja, oseticete emotivnu prazninu i nerazumevanje. Na Vas posebno lose deluju osecaj monotonije ili intrige u kojima postajete zrtva sopstvenih poriva. U periodu od 21. maja do 15. juna uplovicete u zavodnicku ili eroticnu fazu, kada mozete uzivati u razlicitim avanturama - oseticete potrebu za emotivnim osvajanjem. Ipak, najlepsa »ljubavna carolija« i ostvarenje velikih snova ocekuje Vas u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vase sazvezdje od 05. do 30. jula. Ljubavno zadovoljstvo i kompletan uzitak u odnosu sa voljenom osobom ocekuje Vas od 09. septembra, potrudite se da zajednicki zivot ucinite dovoljno inpirativnim jer taj emotivni zanos ce Vas pratiti do kraja godine.

Posao i finansije: Pocetkom godine nastupite odgovorno i disciplinovano pred sardnicima. Pred Vama je period velikog ulaganja, neprekidnog stvaranja i psiho-fizickog angazovanja. Vazno je da istovremeno posvetite panju razlicitim aspektima, da se bavite paralelnim poslovima i da podsticete moralnu i materijalnu satisfakciju u zajednickoj kombinaciji. Nagradu i priznaje za veliki trud, kao i finansijsko poboljsanje mozete ocekivati u periodu od maja meseca. Tokom septembra postojace pitanja i planovi koje morate resavati u skladu sa zajednickim interesima, jer oni donose dugorocne efekte i zahtevaju Vasu dobru koncentraciju. Nakon sto ostvarite odredjene povlastice na laksi nacin mozete da realizujete i vazne ciljeve u svojoj karijeri, na statusnoj lestvici ili u finansijskom i imovinskom smislu, narocito tokom decembra meseca. Krajem godine, prihvatite nove i perspektivne mogucnosti ili pozitivan trend koji garantuje dugorocnije efekte i napredovanje.

Zdravlje: Vazno je da se pravilno negujete i da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Moguce se prolazne glavobolje, zatim tegobe sa sistemom za varenje, iritacije zeluca, bolovi u stomaku i virusne infekcije. Narocito obratite paznju na povisenu psihicku razdrazljvost i na ucestale nervoze. Prijace Vam zdraviji nacin ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizicka relaksacija. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 01. do 19. januara, kao i od 14. aprila do 29. maja.

Sugestija: Pozitivni aspekti Venere, Marsa Jupitera u duzem vremenskom periodu deluju izuzetno podsticajno, pred Vama su nove i sjajne mogucnosti koje nikako ne treba propustiti - oseticete velike promene i blagostanje na svim zivotnim poljima.