LAV
(22.jul - 22.avgust)

 

 

 

Ljubav: Pocetak godine je obelezen Vasim razmisljanjem o stvaranju nove ljubavne veze ili o formiranju porodice. Ipak, nema razloga za »uzbunom« ili za ubrzanim tempom, »ljubavni casovnik« radi u prilog Vasim zeljama. Bicete veoma omiljeni u drustvu, emotivno nadahnuti i raspolozeni za neke zabavne ili 'leprsave ljubavne note' u periodu od 26. aprila do 21. maja, kao i od 15. juna do 11. jula. Pravi ljubavni sjaj oseticete prolaskom Venere kroz Vase sazvezdje u periodu od 30. jula do 23. avgusta. Imacete utisak da je sve moguce, kao i da se Vasem zivotu desava neka cudesna ili jedinstvena ljubavna romansa. Nemojte oklevati da uvelicate ili da obelezite svoju ljubavnu i intimnu srecu na razlicite nacine. Slobodno uzivajte u lepoti zajednickog zivota i prepustite se svojim iskrenim osecanjima. Uostalom, proverite sta znaci biti »lud od ljubavi«, u najpozitivnijem smislu. Uz sav sarm koji posedujete i zavodljivost u prisustvu suprotnog pola, potrebno je da realizujete neke planove koji ce uticati na kvalitet zajednickog zivota, narocito tokom oktobra i u prvoj polovini decembra meseca.

Posao i finansije: Pocetkom godine budite dovoljno oprezni u komunikaciji ili u partnerskim odnosima.Postoje odredjene »naznake« o promeni poslovnog mesta, pregrupisavanju u timu saradnika ili u prekidu sa dosadasnjim nacinom poslovanja. Nije mudro da rukovodite necijom pricom i velikim obecanjima, kao ni da ocekujete iznenadni uspeh bez velikih muka. Potpuno drugacija klima i mogucnosti Vas ocekuju u drugoj polovini godine, kada cete ostvariti »munjeviti« napredak u karijeri, narocito ukoliko se bavite intelektualnim poslovima, soubiznisom, turizmom, usluznim delatnostima, komunikacijama ili nekom javnom profesijom. Vazno je da kontrolisete zelju za lakim i komotnim trosenjem novaca sve do jula meseca. U periodu od 08. novembra do kraja godine, necete stedeti energiju, vreme ili novac u zelji da ostvarite svoje velike poslovne projekte,. Zasluzena nagrada Vas tokom naredne godine.

Zdravlje: Dodatna fizicka angazovanost, setnje ili relaksacija pozitivno deluje na Vas organizam, tada se osecacate zadovoljnije i srecnije. Moguca je povremene narvna osetljivost ili prolazne glavobolje. Vazno je da se ponasate umereno i pazljivo, kao i da vodite racuna o zdravstvenoj preventivi u periodu od 19. januara do 02. marta, kao i od 19. maja do 14. avgusta.

Sugestija: Vazno je da imate dobro osmisljene planove, jer planete su Vam naklonjene na svim zivotnim poljima. Prosirite svoje saznajne vidike i ulapsajte svoj odnos sa blizom okolinom. Sreca je na Vasoj strani, narocito uz prisustvo Jupitera koji donosi posebne privilegije. Uzivajte u svim zivotnim radositima koje su pred Vama!