JARAC
(22.decembar-20.januar)
 

 

 

Ljubav: Pocetkom godine zivot udvoje moze da ostavi privid o »laznoj sreci«. Zanosi koji ce Vas ispuniti navesce Vas na pomisao, da je moguce ostvariti velike ljubavne planove. Nakon pocetnih ljubavnih talasa i emotivnih iluzija Vasi snovi ce se rasprsiti. Na srecu Vase nezadovoljstvo nece trajati dugo, jer vec od 05. februara ocekuje Vas novo emotivno zadovoljstvo. Pravi ljubavni procvat, potpuni emotivni zanos ili nova romansa ocekuje Vas u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vase sazvezdje od 05. februara do 03. marta. Oseticete potrebu da ulepsate svoj porodicni, bracni ili intimni zivot. Ljubav ce biti najvaznija, ponasacete se vrlo privrzeno prema voljenoj osobi ili svojoj porodici. Oseticete moc zavodjenja, ljubavni uzitak ili harmonicnu vezu u odnosu sa voljenom osobom u periodu od 02. do 26. aprila. Neki novi emotivni dogadjaji koji su po Vasoj meri, i neko ko ce ulepsati Vas pogled na svet ocekuju Vas od 21. maja do 15. juna. Dogadjaji koji ce uneti zadovoljstvo i harmoniju u Vas intimni zivot predstoje Vam u periodu od 09. septembra do kraja godine - uzivajte u svemu sto je lepo!

Posao i finansije: Pojacajte mere oprezna u susretu sa poslovnim partnerima, jer u saosecanju prema okolini nehoticno mozete da iskomplikujete realizaciju nekih prakticnih ciljeva. Komplikacije stvaraju veliki finansijski teret. Pocetkom godine Vas uspeh ce biti srazmeran ulozenom naporu, ali za uzvrat ne ocekujte posebne povlastice, zasluzena priznanja ili nagrade. Okolina nece pokazati dovoljno sluha da Vas pravedno nagradi. U junu mesecu ukoliko napravite reviziju svojih poslovnih ciljeva mozete imati i precizne finansijske planove, koji ce Vam doneti pozitivne rezultate. Sjajne mogucnosti u pravcu daljeg napredovanja na poslovnoj ili statusnoj lestvici predstoje Vam tokom septembra meseca. Krajem godine morate uloziti maksimum stvaralacke energije u poslovne projekte, koji se brzo mogu pokazati kao »dobre investicije« za buducnost. Tek kada dobro savladate neke pocetne probleme i usvojite novo ili prakticno znanje, promenice se uslovi u Vasem okruzenju. Dobicete odgovarajuci tretman i bicete izuzetno zadovoljni svojim ukupnim statusom. Potrudite se da napredujete u svim pravcima ili na svim nivoima: saznajnom, prakticnom i statusnom.

Zdravlje: Vazno je da pravilno brinete o svom psiho-fizickom stanju, jer usled preteranog zamora Vas organizam je lako prijemcljiv na razlicita infektivna ili virusna oboljenja. Zbog psiholoskih pritisaka i stresnih situacija moguce su cesce nervoze i stomacne tegobe. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 14. aprila do 29. maja, kao i od 30. avgusta do 16. oktobra.

Sugestija: Saturn povremeno iritira Vase sazvezdje, narocito u poslovnim odnosima. Ali, sa pozitivnim uplivom Jupitera imate priliku da nadoknadite propusteno i da napredujete. U periodu od 09. septembra Venera ce uciniti Vas ljubavni zivot dovoljno inspirativnim i zanimljivim.