DEVICA
(23.avg.-22.septembar)
 

 

 

Ljubav: Pocetak godine donosi Vam razlicite ljubavne nedoumice, jer na stare probleme morate da gledate iz nove perspektive. Suocavate se sa razlicitim dilemama i nemate dovoljno podrske ili poverenja u svog parnera. Tesko Vam je da prekinete emotivnu vezu ili da okoncate sa nekim nerasciscenim ljubavnim racunima, ali ne zelite ni da se vracate korak unazad. Ukoliko pravilno razresite ljubavne dileme ili spor sa bliskom osobom, ocekuje Vas olaksanje i zadovoljstvo u periodu od 13. februara do 09. marta. Podsticite kod sebe toplu notu sentimentalnosti i sledite svoj unutrasnji glas ili svoja osecanja u periodu od 21. maja do 15. juna, kao i od 11. jula do 08. avgusta. Pravi ljubavni zanos Vam predstoji u periodu 23. avgusta do 16. septembra, dok Venera bude prolazila kroz Vase sazvezdje oseticete veliku zelju za emotivnim zblizavanjem, izuzetnu neznost i naklonost prema voljenoj osobi. Ako ste slobodi, onda je moguca je nova ljubavna romansa koja ce Vas ispuniti toplim osecanjima i velikim zadovoljstvom.Novu priliku da ulepsate svoj ljubavni odnos ili da napravite »novi izbor« imacete u periodu od 09. novembra - nemojte propustiti svoju ljubavnu sansu!

Posao i finansije: Pocetkom godine potrebno je da ulozite dosta energije i vremena kako biste pravilno okoncali poslove, koji su Vam stvaraju probleme u saradnji ili u finansijskom smislu. Ocekuju Vas razlicite komplikacije koje mogu da uspore realizaciju Vasim poslovnih, finansijskih ili imovinskih ciljeva. Vazno je da pravilno odgovorite na tekuce probleme, kao i da sacuvate svoju poslovnu ili statusnu poziciju. Morate imati dovoljno strpljenja i poslovne mudrosti u odnosu prema saradnicima. U drugoj polovini godine, predstoje Vam poboljsanja i Vasa karijera krece uzlaznom linijom. Prihvatite nove poslovne ponude koje obecavaju napredak, dobru zaradu i bolje uslove, ali nemojte prekoraciti svoja ovlascenja koja su regulisana zajednickim dogovorom ili partnerstvom. Narocito uspesan prodor Vas ocekuje u periodu od 15. oktobra do 08. novembra i u drugoj polovini decembra. U poslovnim pregovorima, obavezno upotrebite svoje diplomatske sposobnosti i prakticno iskustvo koje posedujete.

Zdravlje: Pozeljno je da se pravilno zastitite od razlicitih infekcija i prehlada. Generalno osetljiviji period Vas ocekuje od 02. marta do 14. aprila, kao i od 14. jula do 30. avgusta, izbegavajte situacije koje negativno uticu na Vasu psiho-fizicku ravnotezu, budite pazljiviji u saobracaju i razmislite o zdravijem nacinu ishrane.

Sugestija: Prisustvo Saturna iritira Vase sazvezdje i podstice Vas na naporno zalaganje. Jupiter - planeta »velike srece«, u periodu od 28. avgusta ulazi u Vase sazvezdje i donosi privilegije koje vode ka velikom uspeh i licnoj sreci. Povoljni aspekti Venere najavljuju ljubavnu ili bracnu srecu, koja Vas ocekuje u drugoj polovini godine.