BLIZANCI
(22.maj - 21.jun)

 

 

Ljubav: Pocetkom godine pokusajte iskreno da se suocite sa problemom koji Vas udaljava od voljene osobe, kako biste jasnije sagledali granice zajednickih mogucnosti. Preteranim isticanjem svojih vrednosti i zasluga neminovno trpite psiholoski pritisak i emotivno osujecenje. Inace, partner je sklon da Vas kaznjava na razlicite nacine sto dodatno utice na zajednicko nezadovoljstvo. Pozitivni dogadjaji koji ce obeleziti Vas porodicni, ljubavni ili intimni zivot predstoje Vam od 03. do 29. marta. Venera ce boraviti u Vasem sazvezdju u periodu od 11. juna do 05. jula, to je vreme ljubavnog procvata. Ponovo cete se osecati veoma zavodljivo, bicete zaljubljeni i srecni u drustvu voljene osobe. Ako ste do tada bili sami, nova ljubav je na pomolu i mogucnost da se oprobate u nekoj strasnoj ili romanticnoj vezi koja obecava harmonican odnos. Krajem decembra oseticete novi emotivni zanos, zelju za ljubavnim predavanjem i potrebu da sacuvate sve ono sto Vas cini srecnom osobom.

Posao i finansije: Pocetkom godine maksimalno cete se angazovati na resavnju poslovnih, imovinskih ili statusnih problema. Ali, morate da zaboravite na neskromne cilje sve dok postoje uslovi i pravila koja Vam nemecu osobe sa velikim poslovnim, statusnim ili materijalnim polozajem. Radite smireno i u dosluhu sa proverenim timom saradnika, eksperimenti Vam mogu doneti niz neprijatnosti, veliki gubitak ili negativnu reklamu. Tek u drugoj polovini godine, mozete da preuzmete smele poslovno-finansijske poteze, dokazacete da se nalazite u »krugu odabranih«, privilegovanih ili talentovanih. Ako zelite mozete da promenite i svog poslodavca ili saradnike za koje Vas ne vezuju zajednicki interesi. Potrudite se da u periodu od 15. oktobra do 08. novembra, povucete neke vazne strateske poteze u pravcu napredovanja na poslovnoj, statusnoj ili drustvenoj lestvici. Krajem godine, neko ce Vas dobro nagraditi za Vase izuzetne ideje, trud i zasluge.

Zdravlje: Promeniti neke lose navike kao sto su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizicko iscrpljivanje ili ucestvovanje u takmicarskim i stresnim situacijama. Obratite paznju na rad srca, pritisak i cirkulaciju. Moguce su i prolazne smetnje na nervnoj bazi i podloznost na virusne infekcije. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 02. marta do 14. aprila, kao i od 02. decembra do 18. januara 2004.

Sugestija: Prisustvo Saturna deluje podsticajno i iritirajuce, prosiruje Vase saznajne vidike ali stvara i iznenadne komplikacije. Jupiter - planeta »velike srece«, nalazi se u Vasem trecem polju i salje Vam pozitivne aspekte. Ocekuje Vas iznenadni uspon u karijeri, harmonicni odnosi i odjeci velike srece u privatnom i ljubavnom zivotu.