BIK
(21.april - 20.maj)

 

 

 

Ljubav: Pocetkom godine nastojite da favorizujete ljubav i finansije, kao svoje najvaznije ciljeve. Medjutim, dobitak na jednoj strani ne predstavlja garanciju i za uspeh na drugoj strani. Novo zadovoljstvo, emotivnu toplinu i neznost oseticete u priodu od 13. februara do 09. marta, kao i od 02. do 26. aprila. U periodu od 17. maja do 11. juna, dok Venera bude boravila u Vasem sazvezdju ocekuju Vas pozitivne promene i zadovoljstvo u ljubavnom, bracnom ili u intimnom zivotu. Ispunice Vas topla osecanja i neko ce u Vama pokrenuti jake strasti. Potrudite se da taj period provedete na najlepsi nacin i po zajednickom ukusu. Pozitivni dogadjaji koji najavljuju harmonican odnos sa ljubavnim partnerom ili neka interesantna poznanstva, emotivne kontakte i susrete predstoje Vam u periodu od 11. jula do 08. avgusta. Pozeljno je da pravilno definisete svoj ljubavni status ili emotivnu vezu, nemojte prolongirati neke vazne odluke o zajednickom zivotu. Dobro vreme za pocetak nove emotivne veze, zajednickog ili bracnog zivota je period od 09. septembra. Oslonite se na svoja osecanja i napravite "izbor srca!"

Posao i finansije: Pocetkom godine okolina ce Vas podsticati na takmicarske odnose ili na dokazivanje. Ukoliko rezultati ne ispunjavaju Vasa ocekivanja, smisljeno promeniti svoju prvobitnu strategiju. Nakon odredjenih promena u stilu ili nacinu poslovanja, ocekuju Vas pozitivni rezultati. Da bi neko prihvatio i nagradio Vase ideje, treba da podsticete zajednicku korist, udruzivanje ili saradnju u periodu od 10. aprila do 07. maja. Predstoji Vam sjajna prilika da ostvarite dobru zaradu, bolji statusni polozaj, vecu popularnost u poslovnim krugovima ili perspektivnu reklamu tokom jula i avgusta meseca. Vazno je da delujete strogo profesionalno, kao i da se pridrzavate oprobanih metoda koje garantuju siguran uspeh, narocito u periodu od 08. novembra do 02. decembra. Krajem godine izbegavajte velike novcane investicije, poslovni rizik ili saradnju sa nepoznatim osobama. Sledite pravilo: "sigurno je samo ono sto je osigurano" i uspeh nece izostati.

Zdravlje: Vazno je da se ponasate disciplinovano i odgovorno prema svom organizmu i zdravstvenom stanju, izlozeni ste razlicitim pritiscima i cesto se nalazite pod stresom. Moguce su cesce glavobolje, zatim stomacne tegobe, osetljivost sistema za varenje i zeluca, virusne infekvije i pojacana nervna tenzija. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 19. januara do 02. marta, kao i od 16. oktobra do 02. decembra.

Sugestija: Jupiter "planeta velike srece", nalazi u Vasem cetvrtom polju i deluje pozitivno na Vas ljubavni zivot, podstice Vas na veliki uspeh u razlicitim partnerskim odnosima. Nemojte oklevati pred dobrim ponudama i nemojte propustiti svoju "idealnu priliku"