OVAN
(21.mart - 20.april)

 

 

Ljubav: Pocetkom godine Vasa temperamenta priroda i stil izrazavanja mogu da prouzrokuju neprijatne situacije. Analizirajte emotivne propuste i promenite svoje ponasanje prema bliskoj osobi, oseticete se kao zrtva sopstvenih gresaka. Ipak, »emotivna kriza« nece trajati dugo, od 20. januara ponovo ce se razbuktati Vase strasti i do izrazaja ce doci Vase zavodnicke sposobnosti, sarm ili potreba za ljubavnim osvajanjem. U prilog Vam idu mnoge srecne okolnosti, uzbudljive avanture i interesantna poznanstva koja ce Vas pratiti u javnom zivotu, narocito u periodu od 09. marta do 02. aprila. Idealno vreme za ljubavnu ili bracnu idilu ocekuje Vas u periodu od 26. aprila do 21. maja, kao i 15. juna do 11. jula. Novi zanimljivi dogadjaji kada Vam predstoji »carobno« ljubavno iskustvo ocekuju Vas u periodu od 08. avgusta do 09. septembra. Harmonican odnos sa partnerom i unutrasnje zadovoljstvo imaju najjaci uticaj na sva ostala desavanja vu Vasem zivotu.

Posao i finansije: Vazno je da pocetkom godine zvanicno i precizno predstavite svoje poslovne, finansijske i privatne planove. Ali ne i da se pravise isticete pred potencijalnim konkurentima, koji mogu da iskomplikuju realizaciju polovnih ciljeva ili da umanje Vase rezultate i zasluge. Za Vas uspeh u profesiji, edukaciji ili u poslovnoj saradnji, narocito je znacajan period tokom juna i jula meseca. Pokazacete da ste vrlo ambiciozni i zahtevni u finansijskom smislu, ali istovremeno i dovoljno motivisani da predstavite svoje stvaralacke sposobnosti u periodu od 21. septembra do 15. oktobra, kao i u prvoj polovini novembra. Vrhunski rezultati, posebna priznanja ili napredovanje na statusnoj lestvici predostiji Vam tokom decembra. Ujedno ovo je dobar period i za »uspesan pocetak« u novom biznisu ili za jednu potpuno drugaciju poslovnu orijentaciju, imacete podrsku od strane nekih uticajnih, mocnih i vaznih saradnika.

Zdravlje: Zbog napornih obaveza i dinamicnog nacina zivota moguce su ceste glavobolje, hronicne tegobe, promene i oscilacije sa pritiskom, virusne infekcije ili ucestale nervoze. Vazno je da praktikujete redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viska toksina koji ugrozavaju Vas organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vase psihicko stanje. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 14. aprila do 29. maja, kao i od 30. avgusta do 16. oktobra.

Sugestija: Prisustvo Jupitera u Vasem petom polju donosi srecu u partnerskim odnosima. Pluton Vam daje snagu, da pravilno balansirajte izmedju onoga sto je moguce ili nemoguce. U periodu od 02. avgusta, ocekuje Vas period poslovnog ili javnog uspeha i licnog zadovoljstva.